Valuta:

Gezien op RTL 4 en RTL 5 LEGERARTIKELEN.NLWaarom Legerartikelen.nl?


  Facebook Facebook actie!

DEEL ONZE PAGINA MET ANDEREN EN VERDIEN EEN GRATIS DOGTAG!

STUUR EEN EMAIL MET UW ADRESGEGEGEVENS NA HET LIKEN EN SHAREN VAN ONZE PAGINA
Facebook fanbox

VINTAGE KORTE BROEKEN


 


Productfoto Artikel- Prijs

Brandit Short Savage Beige. Nieuw!!

Brandit Short Savage Beige. Nieuw!!Cargo shorts van zeer licht en zacht katoen met vintage riem, verwassen kleuren, 2 beenzakken met drukknopen, 2 minizakjes, praktisch vak met rits op de pijp, twee scheef opgenaaide zakken en achterzakken. Met kleine army pocket print op de rechter beenzak.
€49.95

... meer info


Brandit Short SAVAGE Woodland

Brandit Short SAVAGE WoodlandCargo shorts van zeer licht en zacht katoen met vintage riem, verwassen kleuren, 2 beenzakken met drukknopen, 2 minizakjes, praktisch vak met rits op de pijp, twee scheef opgenaaide zakken en achterzakken. Met kleine army pocket print op de rechter beenzak
€49.95

... meer info


Brandit Short Savage Zwart . Nieuw!!

Brandit Short Savage Zwart . Nieuw!!Cargo shorts van zeer licht en zacht katoen met vintage riem, verwassen kleuren, 2 beenzakken met drukknopen, 2 minizakjes, praktisch vak met rits op de pijp, twee scheef opgenaaide zakken en achterzakken. Met kleine army pocket print op de rechter beenzak.
€49.95

... meer info


Brandit Vintage Short Dark Camo. Nieuw!!

Brandit Vintage Short Dark Camo. Nieuw!!De Vintage Shorts van Brandit is de klassieker onder de cargo shorts. Door machines bewerkt voor een typische Vintage-stijl, versleten en verwassen. Gemaakt van robuust katoen.Shorts met opgenaaide zakken op de beenzakken, 2 scheef opgenaaide steekzakken en 2 achterzakken met knoop. Voorzien van tunnelkoorden in de taille en in de zomen van de pijpen.
€39.95

... meer info


Brandit Vintage Short Zwart . Nieuw!!

Brandit Vintage Short Zwart . Nieuw!!De Vintage Shorts van Brandit is de klassieker onder de cargo shorts. Door machines bewerkt voor een typische Vintage-stijl, versleten en verwassen. Gemaakt van robuust katoen.Shorts met opgenaaide zakken op de beenzakken, 2 scheef opgenaaide steekzakken en 2 achterzakken met knoop. Voorzien van tunnelkoorden in de taille en in de zomen van de pijpen.
€39.95

... meer info


VINTAGE 3/4 BROEK DARKCAMO

VINTAGE 3/4 BROEK DARKCAMOVINTAGE 3/4 BROEK DARKCAMO
€49.95

... meer info


VINTAGE 3/4 BROEK GROEN

VINTAGE 3/4 BROEK GROENVINTAGE 3/4 BROEK GROEN
€49.95

... meer info


VINTAGE 3/4 BROEK WOODLAND

VINTAGE 3/4 BROEK WOODLANDVINTAGE 3/4 BROEK WOODLAND
€49.95

... meer info


Korte broek stone washed camo KOSUMO

Korte broek stone washed camo KOSUMOKOSUMO stone washed korte broek van van 100% katoen. Deze broek heeft een uitstekende pasvorm.
€39.95

... meer info


Korte broek stone washed met riem in het groen

Korte broek stone washed met riem in het groenDeze stoere stone washed korte broek van 100% katoen heeft een vintage uitstraling!
€39.95

... meer info


Korte broek stone washed met riem. Kleur Khaki:

Korte broek stone washed met riem. Kleur Khaki:Deze stoere stone washed korte broek van 100% katoen heeft een vintage uitstraling!
€39.95

... meer info


Korte broek stonewashed woodland

Korte broek stonewashed woodlandKOSUMO stone washed korte broek van van 100% katoen. Deze broek heeft een uitstekende pasvorm.
€39.95

... meer info


Brandit Short Savage Dark Camo. Nieuw

Brandit Short Savage Dark Camo. NieuwCargo shorts van zeer licht en zacht katoen met vintage riem, verwassen kleuren, 2 beenzakken met drukknopen, 2 minizakjes, praktisch vak met rits op de pijp, twee scheef opgenaaide zakken en achterzakken. Met kleine army pocket print op de rechter beenzak.  
€49.95

... meer info


Brandit Short Savage Groen

Brandit Short Savage GroenCargo shorts van zeer licht en zacht katoen met vintage riem, verwassen kleuren, 2 beenzakken met drukknopen, 2 minizakjes, praktisch vak met rits op de pijp, twee scheef opgenaaide zakken en achterzakken. Met kleine army pocket print op de rechter beenzak.
€49.95

... meer info